QUAN TOT S'ENLAIRA - Txarango | Acordes y Letra para Ukelele


Cover

Acords i Lletra


F Am Vaig estar temptant la sort Dm Bb mesurant les paraules F C vaig flotant entremig dels records F Am I flotant buscant el paradís Dm Bb retallant les distàncies que F C em transporten a un món indecís Bb C Però jo mai mai mai mai F F/E Dm seré feliç com ho he estat aquesta nit Bb C però jo mai, mai mai mai F Quan tot s'enlaira Am toco els somnis de puntetes Bb F C junts podem arribar més lluny més lluny F Un llarg viatge Am il·lusions dins les maletes Bb F C junts podem arribar més lluny més lluny

F Am Vaig flirtejant amb la por

Dm Bb navegant entre dubtes

F C vaig somiant amb la teva escalfor

F Am I somiant que tu remes amb mi

Dm Bb fins que aquella incertesa

F C es fon quan se'ns creuen els camins

Bb C

Però jo mai mai mai mai

F F/E Dm

seré feliç com ho he estat aquesta nit

Bb C

però jo mai, mai mai mai

F

Quan tot s'enlaira

Am

toco els somnis de puntetes

Bb F C

junts podem arribar més lluny més lluny

F

Un llarg viatge

Am

il·lusions dins les maletes

Bb F C

junts podem arribar més lluny més lluny


0 vistas
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Síguenos en nuestras redes sociales!

Pago Seguro SSL 100% garantizado

Copyright © 2018 Kunde Brand. Todos los derechos reservados.