🌊AL MAR - Manel | Cover, Acords i Lletra Ukelele

Actualizado: mar 25

Cover

Aprèn a tocar amb ukelele la mítica cançó Al Mar del grup Manel. Una cançó bàsica pel teu repertori d'ukelele allà on vagis! Subscriute al nostre canal de Youtube per moltes més covers i tutorials!


Acords i Lletra
Intro: Dm - F - C - Bb


Dm Tu i jo hem sopat en bons restaurants, F tu i jo hem ballat a la llum d’un fanal, C tu i jo volavem en un Ford Fiesta groc, Bb tu i jo hem cantat a la vora del foc.

Dm Tu i jo hem buscat coses similars, F tu i jo hem tingut el cap ple de pardals, C tu i jo dalt de la nòria, tu i jo i la nostra història, Bb Dm F C Bb però tu i jo no ens hem banyat mai al mar, al mar, al mar. Dm Plantem les tovalloles, convido a un gelat, F juguem amb alegria, esquivem passejants. C A l’horitzó es divisen les veles Bb d’uns nens que fan optimist a la cala del costat.

Dm Dormo una estona, a la que bufa la mar, F així estirada se’t veu espectacular C llarga i blanqueta a la sorra llegint Bb intrigues de final inesperat.

Dm Es abusiva tanta calor. F t'incorpores i et poses bé el banyador, C amb el peu calcules com està l’aigua Bb Dm F C Bb i tot esta llest per tal que entrem al mar, al mar, al mar. Instrumental: Dm - F - C - Bb Dm Així doncs si un dia vens i passes per aquí,

F i sí malgrat la feina trobem un matí,

C no em perdonaria mai, no podria assumir,

Bb no agafar-te amb la moto i que no fessim camí,

Dm molt lluny d’aquí, a l’altra banda del món, F hi ha un xiringuito amb quatre pins al fons, C tu i jo asseguts a la barra d’un bar, Bb Dm F C Bb sona bona música i som davant del mar, al mar, al mar. Instrumental: Dm - F - C - Bb


  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Síguenos en nuestras redes sociales!

Pago Seguro SSL 100% garantizado

Copyright © 2018 Kunde Brand. Todos los derechos reservados.